KAENDAHAN


Aya jalma
mapay jalan pileumpangan
kungsi nanya ka tukang beca
naon endahna di dunya ?

–Pareng mulang rebo ku eusi dulang
   si Bungsu mapag capetang

Datang ulama agama
naon endahna di dunya ?

–Neneda ka nu Kawasa
   migawe parentah Na
   sangkan dosa kula sirna

Paliwat jeung kembang jalan
naon endahna di dunya  ?

— Mun akang ngajak nya mulang
    Pasrah raga talang nyawa

Kapegat jalma sosoak
naon endahna di dunya ?

— Mun sloki dieusi wiski
    di dinya aya widadari

Amprok jeung sastrawan ngora
naon endahna di dunya ?

–Jawab andika nu boga
   lampah kula biheung endah keur andika
   nu pasti meujit na diri

Iklan

Posted on Desember 8, 2011, in Sundanese. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: