Pangbalikan

Taneuh beureum panonoban cihcir peuting
solasih nu ngajaring
parentul tunggul kabingung
pangbalikan tempat anggang

Hateupna kuwung-kuwung payung paul
simbutna halimun gunung
dunya dunyana
lampuna gantung kasawang sajagat
rupana ngelebet hideung
kuring kuring
anjeun anjeun

Taneuh beureum panonoban cihcir peuting
solasih anu ngajaring
parentul tunggul kabingung
lalakon nu rek datang teu kateang

Iklan

Posted on Maret 10, 2012, in Sundanese. Bookmark the permalink. Tinggalkan komentar.

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: